Braxgata organiseert van ma 03 tem vr 07 juli 2017 en van ma 21 tem vr 25 augustus 2017  opnieuw een geweldig leuk hockeykamp voor U6 (°2012) tem U14 (°2003) . Naast een flinke portie hockey worden de dagen aangevuld met allerlei andere toffe uitdagende activiteiten en initiaties op de club en het domein De Schorre. 

Trainersteam
Het Braxteam van hockeytrainers wordt geleid en begeleid door onze professionele hoofdtrainers. Al de trainers beschikken ook over een goede eigen vaardigheid. Samen met een flinke dosis enthousiasme gaan ze het beste in je bovenhalen. De trainers leren je balbeheersing, letten op techniek en laten je wedstrijden spelen. Je traint deze week in kleine groepen zodat er veel tijd is voor persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Elke dag worden de trainingen geëvalueerd zodat alles goed op elkaar blijft afgestemd.

Waar?
Braxgata HC, Provinciaal Domein De Schorre - Kapelstraat 145 – 2850 Boom

Klik op de maand voor inschrijven en extra info. 

juli 

augustus

Voor de keeper clinics in juli of augustus, of combi van 5-daagse stage plus clinic, kan je inschrijven via de brax website, linkerkolom "Wat staat er te gebeuren?"