Je droomt ervan om Tom Boon te ontmoeten? Om een selfie te maken met Felix Denayer? Of om te trainen met Anouk Raes? Op donderdag 10 augustus wordt dit mogelijk!

De Red Lions en Red Panthers nodigen jou uit op Braxgata HC voor een kleurrijke dag!  Op het programma: animaties allerhande voor alle hockeyfans, op het ritme van de beats van onze DJ!

Het parket kraakt al een tijdje en plots vliegt de deur van uw slaapkamer aan diggelen. Kleine monsters klauteren zonder ontzag uw bed op. Vergeet vooral uw werkgever niet te verwittigen: uw kinderen nemen u mee naar de  Fan Day 2017 !

Wees gerust, u zal nog tijd hebben om van dat nogal bruusk ontwaken te bekomen. Want de deelnemers aan de Fan Day zullen pas vanaf 15u ontvangen worden. Vanaf 16u starten voor alle kinderen tussen 8 en 14 jaar oud de clinics (kleine trainingsessies en hockeymoves), met niemand minder dan onze nationale hockeydames, de Red Panthers als trainers !  Daarna kan je de discussie met de Panthers verderzetten en op foto vastleggen tijdens de signeer- en selfiesessie om 18u. Vanzodra je alle handtekeningen binnen hebt, zal het tijd zijn om de tribunes in te trekken, voor de wedstrijd van de avond: om 19u spelen de Belgian Red Lions tegen India(FIH #6). Deze wedstrijd kadert in de voorbereiding voor het EK in Amsterdam, waar de Panthers en de Lions van 19 tot 27 augustus aan zullen deelnemen. Na de wedstrijd, rond 20u30, zal er ook de kans zijn om de Red Lions te ontmoeten voor handtekeningen en selfies.

 


PROGRAMMA FAN DAY 2017 :

  • 15:00 : ontvangst deelnemers op Braxgata HC (Kapelstraat 145, 2850 Boom)
  • 16:00 - 18:00 : clinics gegeven door de Red Panthers !
  • 18:00 : signeer- en selfiesessie met de Red Panthers
  • 19:00 – 20:30 : test Match - België vs. India (Red Lions)
  • 20:30 – 21:00 : signeer- en selfiesessie met de Red Lions

Opgelet !

- De plaatsen voor de ‘clinics’ zijn gratis MAAR beperkt. Klik hier om u in te schrijven ! (voor kinderen tussen 8 en 14 jaar oud)

-  Koop hier uw tickets voor de wedstrijd van de Red Lions België vs. India ! Er wordt een voorkeurstarief toegepast voor online aankopen !

-  De kinderen die deelnemen aan de ‘clinics’, moeten een ticket aankopen om de wedstrijd België vs. India van ‘s avonds bij te wonen.

-  Om veiligheidsredenen zullen alle tassen gefouilleerd worden.