Wie wordt kampioen van België is de centrale vraag de komende weken.  Het pleit zal beslecht worden tijdens de Belgian Hockey Finals op donderdag 10 en zondag 13 mei 2018 op de velden van HC Braxgata in Boom

De Belgian Hockey Finals staan garant voor twee dagen gevuld met tophockey en topamusement voor de hockeyfans. Zie alle hockeysterren die je kent van de beelden op TV nu in levenden lijve vechten voor de titel. Als je er destijds bij was op het legendarische EK in 2013 dan weet je dat de vrijwilligers van HC Braxgata er opnieuw een prachtig hockeyfeest van zullen maken.

Boek dus nu je tickets al via deze link zodat je zeker bent van je plekje en niets moet missen van de titelstrijd bij de dames in de Belfius Hockey League en de heren in de Audi Hockey League. Een grote tribune komt tegenover het gekende clubhuis met perfect zicht voor iedereen op het spektakel.

Voor en na de wedstrijden is iedereen vanzelfsprekend meer dan welkom in het ruime Fan Dorp voor een hapje of enkele verfrissingen en wat bijpraten met de hockeyvrienden. Hockey is een feest en zeker tijdens de Belgian Hockey Finals!

Wil je liever iets meer of ben je van plan je zakelijke relaties uit te nodigen dan is de VIP-formule uw keuze. Een prijs all-in voor donderdag 10 mei of zondag 13 mei of beter nog een combo voor beide dagen. Meer info over de VIP is in onze VIP-brochure te vinden. Tickets voor de vip kan je via deze link verkrijgen. 

Braxgata hoopt alle hockeyvrienden talrijk te mogen ontvangen voor een geweldige apotheose aan ons clubseizoen voor we de aandacht weer verleggen naar onze nationale ploeg. Hou dus zeker onze website hier goed in de gaten voor het laatste nieuws over de Belgian Hockey Finals en vergeet niet op tijd je ticket te reserveren...

Neem ook zeker een kijkje op de BHF site