Als je de nieuwe hockey app installeert dan moet je goed uitkijken met de privacy opties, want voor je het weet stel je in dat je gegevens "afgeschermd" worden.  Dat is namelijk de default optie.  Als je dan minder dan 16 jaar bent kan je dat niet meer aanpassen in de app.  En ook de ouders kunnen dat niet.

Hoe gaan we dat oplossen?  Er is een faciliteit voorzien om de email adressen van de ouders via een CSV bestand op te laden in Sportlink.  We gaan dit voorbereiden in Twizzit


ga naar de contact info van uw kind(eren), klik op aanpassen en vul de juiste emailadressen in op de velden "Email 2" en/of "Email 3".  Die velden dienen om het emailadres van vader en moeder of een andere voogd in te vullen. Dit moet dus best overeenkomen met de emailadressen waarmee je je als ouder(s) hebt geregistreerd voor de hockey app, want dat is de ingang vanuit de App naar Sportlink . Een van beide volstaat. Vergeet de info niet op te slaan. 

Bedoeling is om in de loop van volgende week een algemene update te lanceren.  Dat geeft iedereen de kans om de gegevens tegen dan na te kijken en eventueel aan te passen.

Uw secretaris