Op basis van de in Twizzit aanwezige informatie zijn voor alle jonge leden tot en met U16 één of twee emailadressen van de ouders opgeladen in Sportlink.  Ouders kunnen nu o.a. de privacy parameters van hun kinderen aanpassen als die "afgeschermd" staan.  Hoe je dat moet doen vind je door hier te klikken.  Het is een aanrader om de video te bekijken. 


In Twizzit kunnen op de account van een lid/kind drie emailadressen worden ingevuld.  De afspraak is dat adres 1 is voor het lid, adres 2 voor de moeder en adres 3 voor de vader.  Bij jonge kinderen is het eerste adres meestal ook dat van moeder of vader.  Aan de hand van deze gegevens zijn nu één of twee van de in Twizzit beschikbare emailadressen in Sportlink gekoppeld aan de kinderen.  Dat hierbij soms interpretaties aan te pas kwamen, zal niemand verwonderen. 

Wie de moeite genomen heeft om in Twizzit de nodige zaken na te kijken en eventueel aan te passen, zou nu met de beschikbare info alle problemen rond gebruik van de App voor je kinderen moeten kunnen oplossen.