Wist u dat Braxgata een eigen Business Club heeft? En dat dit netwerk zo’n 30 enthousiaste leden telt? In 2016 breiden we fors uit: word nu ook zelf lid!
Ook dit jaar heeft de Business Club interessante netwerkactiviteiten in petto: op onverwachte locatie, met boeiende spreker of verrassende activiteit. Per kalenderjaar geniet u van minstens 6 topactiviteiten. Ontdek hier alles!

De sleutelbos van Fred is nog steeds spoorloos. We loven een fikse beloning uit van 50 euro voor degene die ons de sleutels terugbezorgt.

Met gepaste trots berichten we dat Braxgata en ABN AMRO vorige week hun partnershipovereenkomst ondertekenden door het bestaande sponsorcontract met 3 jaar te verlengen tot voorjaar 2019. Voor Braxgata betekent dat een belangrijke continuering van de opgebouwde relatie met ABN AMRO die de uitvoering van onze sportieve verlangens mede mogelijk maakt.

Voor ABN AMRO is directe aansluiting bij Braxgata topsport, breedtesport en G-hockey weer voor jaren gewaarborgd en kan ABN AMRO haar rol als partner voor de toekomst waarmaken.
De komende periode zullen jullie op en buiten de club activiteiten zien en ervaren die de hernieuwde samenwerking zichtbaar maken. 
We verheugen ons alvast een een mooie, sportieve en vruchtbare samenwerking!

We zijn nog maar half maart, maar de inschrijvingen voor het jeugdtornooi lopen als een trein. 120 ploegen zijn reeds ingeschreven en dat betekent dat er in het totaal nog maar voor een kleine 15 bijkomende ploegen plaats is. De meeste categorieën hebben nog maar 1 of 2 plaatsen beschikbaar en volzet is volzet. We willen uiteraard graag zoveel mogelijk Braxploegen, dus als je nog niet bent ingeschreven doe het dan zeker nog deze week anders is de kans groot dat je er niet bij kan zijn.
Verder zijn we nog op zoek naar sponsors en gadgets voor de goodie bags en het rad-van-fortuin. Indien jullie ons kunnen helpen, laat dan zeker iets weten aan Anoek.brekelmans@gmail.com. Het jeugdtornooiteam

Brax is dit seizoen erg ambitieus, zowel bij de Heren als bij de Dames.
Tegelijkertijd bereiden we de volgende seizoenen voor. De toekomst ziet er veelbelovend uit: we hebben een stevige basis en vele jongeren in de nationale jeugdteams.
 
Om die jeugd zo veel mogelijk te integreren in het toekomstproject zijn we voor onze senioren teams op zoek gegaan naar hoofdcoaches die ook regelmatig aanwezig kunnen zijn op zaterdag.
De nieuwe hoofdcoaches zijn: Philippe Goldberg bij de Heren en Shea McAleese bij de Dames. Twee toppers. Zij tekenden beiden voor 2 jaar. Zij geloven in ons project.
 
Wat de spelers betreft kunnen wij ook aankondigen dat Hugo Inglis voor 2 jaar heeft getekend. Hij is 24 en topaanvaller van de nationale ploeg van Nieuw-Zeeland. In het verleden speelde hij voor Rotterdam.
 
Michiel van der Struijk en Xavier Reckinger hebben als hoofdcoaches vele jaren prachtig werk geleverd en willen samen met beide teams de volgende weken de kroon op hun werk zetten.

  Op donderdag 17 maart om 19:00u lopen Robin, Kobe, Anouck en Ward mee met de Modeshow BE-YOU-TIFUL. Samen met  de G-hockeyers van Dragons en Victory en bijgestaan door  D1 (waaronder Mégane en Aline!) en H1 spelers van de drie clubs, zullen zij voor een heel gezellige avond zorgen. Top merken zoals Van Gils en Essentiel aangevuld met trendy zonnebrillen (Meeusen optiek) worden op de catwalk geshowd.

  Gelegenheidsadres : Garage De Kort (Ford-Volvo-Hyundai), Kapelsesteenweg 76, 2930 Brasschaat. Parking : Sint Michielscollege.

Zoals we al een aantal keer vermeld hebben, is 2016 voor BRAX het jaar van de vrijwilliger. Een eerste event dat we hierrond organiseren, is een ontbijt op zondag 20 maart.
Wat staat er op het programma?
Naast uiteraard een oprechte dankjewel vanuit het centraal comité, plegen we overleg in kleine groepen om:
- vrijwilligerssuccesverhalen te delen;
- te dromen van de toekomst (uitbreiding van onze vrijwilligersfamilie);
- concrete ideeën samen te brengen en uit te puren;

Vergeet deze datum zeker niet in jullie agenda vast te zetten want dan gaan de Braxgatakids volledig uit de discobol!
De allerkleinsten zijn welkom van 19.00 tot 20.30 uur om te dansen op K3 en co… om nadien rustig een filmpje te kijken in een zaaltje apart met oppas. De andere kids kunnen dansen tot 23.00 uur op hun zelf gekozen muziek.

Zoals bekend is er volgende week donderdag een spectaculaire Modeshow door de G-hockeyers van Dragons, Victory en Braxgata.

Help jij om van deze avond een succes te maken? We zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers voor de bar en vestiaire.
Heb jij tijd van 18.00 tot ca 22.30 stuur een mailtje naar marieke.puts@telenet.be.
We zien uit naar jullie massale reacties!

De tijd voor het plannen van de zomervakantie 2016 breekt weer aan!!!

Om ervoor te zorgen dat je op tijd terug bent voor de eerste trainingen, hieronder een aantal data om rekening mee te houden. Zeker voor spelers van één teams en selectiespelers voor één teams, is het bijwonen van deze activiteiten zeer belangrijk.

  • De 1ste trainingen starten vanaf maandag 15 augustus voor de 1-teams U14-U16-U19.

Vergeet deze datum zeker niet in jullie agenda vast te zetten want dan gaan de Braxgatakids volledig uit de discobol!

De allerkleinsten zijn welkom van 19.00 tot 20.30 uur om te dansen op K3 en co… om nadien rustig een filmpje te kijken in een zaaltje apart met oppas.
De andere kids kunnen dansen tot 23.00 uur op hun zelf gekozen muziek.
De ouders worden in de discowatten gelegd door Steve die ofwel een gebraden varkenslende of een gewokte scampi in de aanbieding heeft.
Hou je mailbox in de gaten: concrete info komt eraan. Vergeet dan niet te reserveren en als je zin hebt (niet verplicht), kom je verkleed!

Ze zijn ondertussen met z'n 9: Thomas, Tatiana, Anouck, Emily, Robin, Kobe, Amco, Ward en Seppe (van links naar rechts, boven te beginnen) vormen samen het Brax G-team.  Zij trainen wekelijks op woensdag tussen 17u en 18u onder leiding van Jonas Mertens en Ingeborg van Delst.
Omdat de ploeg groeit, zijn Jonas en Ingeborg op zoek naar versterking voor de wekelijkse training. Ben je een jeugdspeler, (groot)ouder met enige hockeyervaring maar vooral iemand  met een groot hart en kan je je op regelmatige basis vrijmaken op woensdag van 17 tot 18u, dan hopen we dat je contact met ons opneemt! 
Mail of bel Jonas (pt.jmertens@gmail.com, 0496/75.38.61) of Veronique Dewilde (veroniquedewilde@telenet.be, 0473/67.40.29) voor verdere info.
 
 

Op donderdagavond 17 maart a.s. geven de G-hockeyers van Dragons, Braxgata en Victory een spectaculaire modeshow. De show gaat door op een unieke locatie in Brasschaat en is georganiseerd door de spelers zelf met ondersteuning van vrijwilligers en betrokkenen van de G-hockey van de 3 Antwerpse clubs.

Waarom je dit niet mag missen…
• Eerst en vooral om de enthousiaste G-hockeyers te steunen zodat zij kunnen blijven deelnemen aan de fantastische hockeysport.
• Om nieuwe voorjaarscollecties te ontdekken van topmerken als Jules en Marie by Yoko, van Gils en Essentiel.
• Om de G-hockeyers en hun clubgenoten van onze bevriende clubs te ontmoeten.
Kortom, het belooft een unieke en gezellige avond te gaan worden, metdoor en voor de G-hockeyers! Noteer de datum (17 maart 2016) alvast in je agenda, verdere info volgt.  Hopelijk tot dan! © Foto: Madeline Stuart (link: www.facebook.com/madelinesmodelling)

Wist u dat Braxgata een eigen Business Club heeft? En dat dit netwerk zo’n 30 enthousiaste leden telt? Minstens zes keer per jaar organiseren zij top netwerkactiviteiten in informeel kader, met business insteek: een bedrijfsreceptie mét testrit bij Tesla, “bonding” petanque wedstrijd, bezoek aan Palm en Diepensteyn, netwerkdiner bij Carbon, improvisatieworkshop, etc… Kortom, variatie troef!
In 2016 wil Braxgata Business Club uitbreiden. Ook u kan lid worden van dit groeiende netwerk! Lees er hier alles over op de Braxgata website, of contacteer ons voor meer informatie.

Koen Van Guijze – Business Club – koen.vanguijze@gmail.com - +32 473 922 179
Sophie Smeets – Business Club:  sophie@someonesaid.be - +32 473 986 639

Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
17/07
Lauranne Van Reeth
17/07
Yves Stevens
17/07
Barbara De Geeter
17/07
Thomas Van Durme
18/07
Kris Vranken
18/07
Elena Sotgiu
18/07
Bo Coopman
SocialMedia
   
Kalender
  July 2018  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
  August 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Zoek op deze site:

Braxgata Hockey Club    |    Prov. Recreatriedomein De Schorre   |   2850 Boom   |   secretaris@braxgata.be

© 2016, website powered by Twizzit.com