Dankzij jullie allemaal , beste Balgasten, was het Braxbal een groot succes!

Jullie zagen er prachtig uit en waren héél fijn gezelschap! Samen hebben we genoten van een onvergetelijke avond!

Het balcomité kreeg erg veel positieve reacties over het lekkere (en véél!) eten van J&M Catering, die zoals aangekondigd het beste van zichzelf gaven! De nieuwe locatie was schitterend, met alles erop en eraan!Op naar een volgende editie, en we kunnen jullie nu al beloven dat de Dames EN Heren 1 volgend jaar van de partij zullen zijn!

Benieuwd naar de foto ’s van de fantastische avond? KLIK DAN HIER

Maar liefst vier Red Lions werden door de FIH genomineerd voor de Hockey Stars Awards 2016.

John-John Dohmen (Beste Speler) , Vincent Vanasch (Beste Keeper) en Arthur Van Doren (Beste Belofte)

We zouden het fantastisch vinden als één of meerdere Red Lions deze prestigieuze prijs in ontvangst zou mogen nemen. 

Ook jullie kunnen hen helpen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor onze Belgische hockey helden.De stemming loopt t.e.m. vrijdag 2 december 2016 en de winnaars worden in januari 2017 bekend gemaakt door de FIH.

 Stemmen kan hier

 Artikel op hockeyNews.be:  ”Stem massaal voor Dohmen, Vanasch en Van Doren !”

Op vraag van velen en omdat we nu 2 scheidsrechters moeten leveren bij thuiswedstrijden, voorzien we de eerste vrijdag na de krokusvakantie een tweede arbitrage infosessie voor 4-, 6- en 8-tallen.
Gedetailleerde info volgt, maar zullen sowieso 2 sessies zijn:
17u15-18u15 & 18u15-19u15 met telkens korte theoretische sessie en daarna praktisch op het veld (fluiten bij de oefenwedstrijdjes)
Noteer alvast deze avond in de agenda.
Dames 1 sluiten de eerste heft van het seizoen af met 31 op 36. Gewoon indrukwekkend.
Zij zijn aan hun winterstop begonnen, maar dat is alles behalve een winterslaap.
Binnen een paar dagen vertrekken drie Braxers naar het WK-21 in Chili. Doe het goed Estelle, Lien en Pauline.
De voorbije dagen speelden liefst 7 Braxers (op 18) met de nationale A ploeg tegen Frankrijk.
Opmerkelijk waren de 6 doelpunten van Louise en de selectie van Shaunda voor de A. Knap werk.
De meeste andere speelsters trainen verder met o.a. stages bij de diverse nationale jeugdteams.

Sinds vorige week zijn we met hockeytraining begonnen in onze zaal.  Tijd om een aantal regels te communiceren die door al onze leden en bezoekers moeten nageleefd worden.  Wij rekenen op de medewerking van iedereen om dit waar te maken: trainers, coaches, umpires, spelers en speelsters, alle leden van de sportieve staff zoals managers en categorie verantwoordelijken.  En last but not least: de ouders.  Vertel je kinderen wat er van hen verwacht wordt als ze in zaal trainen of wedstrijden spelen en maak duidelijk wat niet kan/mag.

De belangrijkste regels : 

November is halfweg, de eerste winterprikken werden reeds uitgedeeld. Om met plezier van en naar de training te komen, lees je best verder.

Om je te kleden, hanteer je best het drie-lagen-systeem. Een comfortabele onderlaag, een tussenlaag en een water- en/of winddichte bovenlaag. Zo kan je makkelijk iets uit- of terug aantrekken tijdens de training. Niet alleen bovenaan, maar ook je benen verdienen aandacht. Probeer je benen volledig te bedekken: om veilig te trainen hebben we warme spieren nodig! Na de training is een lange broek, warme jas en handschoenen geen overbodige luxe. Zo blijven je spieren nadien ook warm en vermijden we mogelijke blessures.

Ook tijdens de koudere maanden heeft ons lichaam vocht nodig. Zorg ervoor dat je steeds voorzien bent van een drinkbus met water of sportdrank. Ook dit draagt bij tot het vermijden van blessures. Zorg ervoor dat je niet alleen scoort op het veld maar ook er naast bij je coaches door voorbereid naar de training te komen!

Bored of sitting inside during winter? Join us for a night full of fun hockey games, après ski music and lots of jenever, as if you were on a real ski trip in Ischgl! 

Dress up - the best dressed Heidi & coolest Anton will be rewarded with an amazing price (so as the winning team of our first edition). 

What should you know: 
❆ Teams of at least 8 people with at least 3 girls
❆ Subscription closes on the 25th of November
❆ 15 EUR per person (a bottle of Jenever per team for free)
❆ 5 EUR for party entry only
❆ Food available 
❆ @ Braxgata H.C.
❆ For registration each teamcaptain has to send an e-mail to tirolercup@gmail.com with the name of your team and the names of all the players. You will receive further info once we have received your e-mail.

Don't miss out on this amazing night!
 
Volg ons op facebook
Velen onder jullie gebruiken reeds geruime tijd P2 (zie plan), maar keken op tegen het smalle voetpad langs de baan. Om dit probleem op te lossen heeft de Schorre een rechtsreeks doorgang aangelegd van de parking naar het domein.  Het is een redelijk steil bospad,  maar o zo veel veiliger.
 
Mogen wij onze leden oproepen om enkel nog P1 en P2 te gebruiken en zeker niet te parkeren in de woonzones aan de overkant.

Om onze dames en heren naar een overwinning te supporteren heeft Sponsor Protime voor alle supporters een geweldig attribuut laten maken.

Samen met Braximus maken we er een geweldig hockeyfeest van.

Kom naar Brax zondag en trommel met verve mee.

 

Op maandag 3 oktober start een eerste reeks clinics van dit seizoen. Deze maken deel uit van het tophockeybeleid van Braxgata. Hier vind je een uitgebreide toelichting over het principe van de clinics. De geselecteerden worden tijdens de week van 26 september op de hoogte gebracht via e-mail.
Op zondag 9/10 nodigen we alle nieuwe leden en hun ouders uit om hen een warm welkom te heten op onze club. We willen ouders de gelegenheid geven om op een informele en kleinschalige manier kennis te maken met Braxgata, de werking ervan alsook met een aantal personen die dagelijks betrokken zijn bij het reilen binnen de vereniging. Als nieuw lid is het immers niet altijd even gemakkelijk om je weg te vinden. 
Omgekeerd willen wij als bestuursleden  ook onze nieuwe leden leren kennen, hun verwachtingen aanhoren en vragen beantwoorden. Hoewel het ledenaantal de voorbije jaren sterk gegroeid is, willen wij op deze manier onze familiale waarden niet uit het oog verliezen.
 
Ben je nieuw op de club en wens je er graag bij zijn, bevestig dan voor 30 september je aanwezigheid via veroniquedewilde@icloud.com

Voor de onthulling van het thema en de lokatie is het wachten tot 29 september maar noteer alvast de datum.

Het enige echte Braxbal mag je niet missen!

Kriebelt het als je die jongens en meisjes ziet spelen? Heb je in een ver verleden nog gehockeyd? Ben je 30+ en vrij op donderdagavond? Dan is trimhockey misschien iets voor jou! Kom proeven van de all stars sfeer. Let op je moet je wel op voorhand aanmelden!
Meld je aan via het inschrijvingsformulier 
Een gebitsbeschermer, scheenlappen en sportschoenen (geen voetbalnoppen) moet je best wel voorzien, een stick kan je bij ons lenen.

Onder "FAQ & Support" ga naar punt "2. Hoe kan ik eenvoudig wisselen tussen verschillende gebruikers?"  
Je vindt daar hoe je met verschillende accounts over verschillende clubs kan werken (handig voor Be Gold Twizziters).  
En hoe je als ouder de accounts van je kind(eren) kan beheren.
De nodige admin-functies waarvan sprake zijn reeds ingesteld.  
 
Probeer het eens...
Uitslagen en rangschikking
Jeugdtornooi juni 2019

Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
21/01
Aline Fobe
21/01
Ilse Ruts
21/01
Kiara Saey
22/01
Alix Provinciael
22/01
Jeroen van Beek
23/01
Kim Temmerman
23/01
Pauline Jacobs
SocialMedia
 
  
Kalender
  January 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
  February 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Zoek op deze site:

Braxgata Hockey Club    |    Prov. Recreatriedomein De Schorre   |   2850 Boom   |   secretaris@braxgata.be

© 2016, website powered by Twizzit.com