Wil je ook volgend seizoen bij Brax blijven hockeyen, dan moet je daarvoor niets speciaals doen.  Je lidmaatschap wordt stilzwijgend seizoen na seizoen verlengd.  Denk je aan stoppen?  Klik dan op "Lees meer" voor belangrijke informatie.


Uiteraard hopen wij van harte dat we je ook volgend seizoen nog in Brax-blauw mogen zien spelen. Mocht je toch willen stoppen met hockeyen bij Brax, vergeet dan zeker niet om het secretariaat daarvan persoonlijk te verwittigen via een mailtje naar: secretariaat@braxgata.be  Waarom is zo’n mailtje belangrijk? Het is niet voldoende om aan je manager, coach of kapitein te melden dat je je wil uitschrijven bij onze club. Hiervoor is een persoonlijke melding noodzakelijk.

Deadline voor uitschrijven is 30 juni 2021! Waarom? Wel, hockey is uiteraard een teamsport. Het is belangrijk voor de club om tijdig te weten op welke spelers ze kan rekenen voor volgend seizoen om de ploegsamenstellingen te maken en de ploegen in te schrijven voor de competities. Wanneer we na 30 juni de ploegsamenstellingen moeten aanpassen zullen wij de bijhorende administratieve kost van 100€ voor laattijdige uitschrijving doorrekenen aan het vetrekkende lid.

Let er zeker ook op dat alle nog openstaande rekeningen vereffend zijn. Zolang dat niet gebeurd is, zal je je (indien gewenst) spijtig genoeg niet kunnen aansluiten bij een andere hockeyclub.