breaking news: Stephanie Vanden Borre naar Braxgata!

Stephanie Vanden Borre naar Braxgata!

Stephanie Vanden Borre (24 jaar) zal vanaf volgend seizoen de kleuren van ons aller Braxgata verdedigen. De veelvoudig Red Panther zette haar eerste hockeystappen op het veld van Indiana. Op 15-jarige leeftijd ging ze naar Gantoise.

Stephanie verklaart haar overstap als volgt: “Braxgata heeft me overtuigd met het project 2025 dat ze me hebben voorgesteld. Ik heb een fantastische tijd gekend bij Gantoise en ben hen heel dankbaar voor wat ik daar heb kunnen en mogen doen. Echter, voor mijn eigen ontplooiing vond ik het belangrijk dat ik mijn schouders ook eens onder een ander project kan zetten, en op die manier buiten mijn comfort zone kan komen. Dat ik in Antwerpen woon heeft de keuze ook wat eenvoudiger gemaakt. Natuurlijk ken ik veel speelsters van Braxgata zoals de Red Panthers waarmee ik al jaren samen speel. Ik hoop me snel thuis te voelen en op die manier mijn bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van de club en het team. Maar dat is pas voor volgend seizoen. Nu zijn we nog concurrenten …..”

Voorzitter Erik Gysels: “Stephanie is een geweldige aanwinst. Haar profiel was topprioriteit voor onze ploeg. We zijn zeer verheugd dat we met Stephanie wederom een top speelster op deze belangrijke positie hebben. De komst van Stephanie past ook perfect in het hockeybeleid dat we al jaren voeren. Zo is algemeen bekend dat we bij Braxgata de meisjes even belangrijk vinden als de jongens. En dat de jeugd alle kansen krijgt bij de 1e ploegen. We besteden daarbij veel aandacht aan de juiste omkadering en integratie. Onze internationals zorgen daarvoor!”

Andere nieuwsberichten:

Menu