FIER OP DEZE BRAXERS: PANTHERS, LIONS EN BE GOLD SPELERS!

(Door technische problemen met het versturen van onze nieuwsbrief, werd een verkeerde versie van onderstaand artikel verstuurd. Onze oprechte excuses daarvoor! Uiteraard willen we alle Braxers die een selectie behaalden proficiat toewensen. Hieronder de enige correcte versie)

PROFICIAT AAN NIEUWE BE GOLD BRAXERS

Een dikke proficiat aan Victor van Espen, Elliot van Haelst en Alexander Rotthier dat zij zich na een jaar van district hockey dusdanig in de kijker hebben gespeeld dat zij nu geselecteerd zijn voor het BE GOLD programma van de U15. Het afgelopen jaar speelden Manon van Hee, Eveline Gillissen en Jules Janssen al in deze categorie.

Ook een dikke proficiat aan Sterre Jammaers die dit jaar BE GOLD U16 heeft gespeeld. Ook in de selectie van BE GOLD U18 zitten Braxers . Proficiat Damien Guinotte, Louise Dewaet en Romy van Onsem voor selectie in de BE GOLD U18 die deze zomer een 8-landen tornooi in Spanje gaan spelen.

Deze zomer spelen Zoe Dujardin en Tobias Biekens nog eens een  EK voor België U21 in eigen land! In de laatste week van juli in Gent.

 

Daarnaast zijn Maxime LootsOlivier Biekens en Lysander Buhrmann geselecteerd voor het EK Hockey 5’s in Polen deze zomer. En Nelson Onana zal onze Loick Luypaert vergezellen in het zomerprogramma van de Red Lions.

Natuurlijk zijn onze blikvangers deze zomer onze Red Panthers die het WK spelen. Heel veel succes aan Judith Vandermeiren, Louise Versavel, Elena Sotgui, Lien Hillewaert en Stephanie Vanden Borre! Het WK zal doorgaan van 1 tot 17 juli in Spanje en Nederland.

We wensen al deze toppers een mooie en succesvolle zomer!

Andere nieuwsberichten:

Menu