Wie ‘De Schorre’ zegt, zegt Braxgata. Maar natuurlijk ook Tomorrowland (TML). 

Braxgata en TML zijn al jaren trouwe partners. Normaal is TML altijd de laatste twee weekends van juli. Vanwege Covid-19 is deze week besloten om de 2021 editie te verschuiven naar het laatste WE van augustus en het eerste weekend van september.

Ons Braxhouse verandert tijdens het festival in een Artist Village : "Home of the artists". Dit al meer dan 10 jaar lang! Tijdens de twee weekends van TML zullen we niet op onze club terecht kunnen, alle andere dagen wel. Vanzelfsprekend zullen we er samen met de organisatie van TML op toezien dat onze hockey activiteiten in augustus en september gewoon doorgang kunnen vinden. Dus geen stress voor de normale augustus kampen, de voorbereidingsstages, trainingen en alles wat met de opstart van ons nieuwe seizoen te maken heeft.

Door de verplaatsing van het festival  kunnen we mogelijk in juli nog extra hockeystages en andere activiteiten plannen.

We bekijken zeker ook of we tijdens de dagen tussen de twee weekends eind augustus iets unieks kunnen organiseren voor onze leden.