De olympische droom…

Die begon bij Loïck Luypaert toen hij amper 4 was. Loïck is een jeugdproduct van Braxgata Hockey Club en samen met onze vele andere topspelers, één van de grote helden van onze jonge hockey’ers.

Is jouw zoon of dochter na het Olympische succesverhaal van onze nationale ploeg ook gebeten door deze steeds populairder wordende sport? Of ben je gewoon nog op zoek naar een sportieve uitlaatklep binnen een familiale en ongedwongen omgeving?

Dan kan hij of zij bij Braxgata deelnemen tijdens onze gratis proeflessen georganiseerd op onze terreinen in De Schorre te Boom.

“Mijn passie voor hockey
ontstond op Braxgata
toen ik 4 was”


Loïck Luypaert
Europees, Wereld- en Olympisch kampioen

Ontdek hockey
tijdens gratis proeflessen.

Is je zoon of dochter, of misschien jijzelf wel, geïnteresseerd in hockey? Dan kan hij of zij bij Braxgata deelnemen tijdens onze gratis proeflessen. Een uitgelezen kans om deze boeiende sport zélf te ontdekken. Onze professionele trainers staan alvast klaar om hen te begeleiden.

Bij Braxgata heten we graag nieuwe leden van alle leeftijden welkom!

Kinderen vanaf de eerste kleuterklas kunnen bij Braxgata hun eerste hockey-ervaring opdoen. Startende leden worden ingedeeld volgens leeftijdscategorie en in kleine groepjes.

Maar ook volwassen starters zijn van harte welkom! Ook voor hen zijn er verschillende mogelijkheden (en proeftrainingen) binnen onze club. Neem hiervoor zeker contact met ons op via communicatie@braxgata.be

Hockey, een complete sport

Door zijn veelzijdigheid, is hockey een ideale sport voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van je kind/puber. Naast de thrill van de sport willen we dat iedereen zich welkom voelt bij ons, binnen een klimaat van teamspirit, gezonde competiviteit en vriendschap.

Fair play is een van de belangrijkste elementen van hockey. Als club hechten we ook daar veel belang aan.

Praktische info rond de proeftrainingen

Materiaal

Voor de proeftraining heb je geen stick of scheenbeschermers nodig. Wij voorzien het nodige materiaal.

Kledij

We verwachten je in sportieve kleding en schoenen.

Kom op tijd

Om de proefles vlot te laten verlopen, vragen we om een half uurtje op voorhand aanwezig te zijn, zodat we iedereen de nodige toebehoren kunnen geven.

Professionele trainers

Bij ons staan tal van professionals klaar om je op te vangen, te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Groot vs. klein

Geen zorgen, je zal volgens leeftijdscategorie ingedeeld worden in kleine groepjes. We gooien je écht niet voor de leeuwen.

Proeftrainingen

Nog niet zeker of hockey iets voor je kind is? Geen probleem! Bij Braxgata kan je deelnemen aan engratis proeftraining waar je op een leuke manier kennis maakt met de sport. We starten vanaf nul, en delen de spelers op in leeftijdscategorieën, zodat iedereen de sport op zijn eigen tempo kan ontdekken.

Benieuwd wanneer deze trainingen doorgaan? Kijk op onze homepagina bij de events voor de meest recente proeftrainingen?

Geen proeftrainingen gepland? Neem gerust contact op via proeftrainingen@braxgata.be om meer info en geplande data van nieuwe trainingen op te vragen.

Braxgata, united by hockey

Het thema dat ons allemaal samenbrengt, is natuurlijk de hockey. Maar Braxgata is veel meer dan een sportclub. Ja, we beschikken over een gerenomeerde omkadering en infrastructuur, maar bovenal zijn we een community waar iedereen welkom is.

United by friends

Waar vriendschappen ontstaan. Tijdens trainingen en wedstrijden, maar ook voor en na het hockeyen

United by family

Een familieclub waar iedereen welkom is: ouders, grootouders, zussen en broers …

United by Fun

Als nieuwe speler, ervaren hockeyspeler, enthousiaste supporter, of gewoon gezellig vanop het terras of clubhuis.