Het is eindelijk zover! Vanaf zaterdag om 9u mag het terras van ons Brax clubhuis terug open. Bij deze is iedereen dan ook van harte uitgenodigd.  

Heeft jouw zoon of dochter training? Er is spijtig genoeg nog geen publiek langs de draad toegelaten, maar oogluikend zijn of haar hockeytricks bewonderen vanaf het terras en bij een lekker drankje (en een snack) is wel mogelijk! 

Fietstochtje langs de Rupel? Spring gerust ook eens “binnen” om de batterijen terug op te laden. 

Een mooie wandeling in de Schorre? Verloren calorieën bijvullen kan zeker op ons Brax terras. 

Uiteraard is de Corona-epidemie nog niet voorbij en moeten er nog enkele regels in acht genomen worden. Wij zijn er van overtuigd dat zelfs mét deze regels het terug heel gezellig kan worden op ons terras. 

Waar moet je op letten? 

  • Consumeren is enkel toegelaten zittend aan tafel. 
  • MAX. 4 personen per tafel (-12 jarigen niet meegerekend en met uitzondering van grotere gezinsbubbels) 
  • Wie niet aan tafel zit draagt een mondmasker (niet van toepassing voor -12 jarigen) 
  • Wij hebben er voor gezorgd dat alle tafels reglementair opgesteld staan, dwz met minstens 1,5 meter tussen de tafels. We willen dan ook met aandrang vragen om de tafels niet te verplaatsen. 
  • Geen cash betaling. Lees meer in het artikel over de Braxbetaalkaart.

Om alles vlot en volledig volgens de geldende corona-regels te laten verlopen zullen drankjes en snacks enkel kunnen besteld worden door een bestelbon in te vullen en deze af te geven en meteen ook vooraf te betalen aan onze kassa in het clubhuis. Wij komen jouw bestelling dan met veel plezier aan tafel bedienen

Het clubhuis betreden zal dan ook enkel toegelaten zijn voor 1 persoon per tafel die de bestelling/betaling aan de kassa komt uitvoeren, of voor een toiletbezoek.  

Wij hopen in ieder geval om jullie in grote getallen te kunnen begroeten op ons terras. We zijn voorlopig vooral open tijdens de trainingsuren van de jeugd en senioren. Laat jullie zeker niet afschrikken door een beetje regen: een groot deel van ons terras is overdekt en daar zit je lekker droog. 

Tot binnenkort!