Op zondag 8 september organiseren de de Stick Off dag. We nodigen alle ouders en kinderen van U6 tot en met U12 van harte uit. We vertellen je die ochtend (10u00- 12u00) alles wat je wil en moet weten over onze club. We maken ook de teamfoto's! Daarnaast kan je genieten van hockeyclinics en andere leuke activiteiten. We plannen deze Kick off van het seizoen bewust na het eerste hockeyweekend zodat we zeker weten dat iedereen aanwezig kan zijn. We maken er iets moois van en we verwachten iedereen!  

Om alles organisatorisch in goede banen te leiden, vragen we om hier in te schrijven.

 

 

Schrijf je nog snel in voor de Brax hockeystage in augustus.  BOB DE VOOGD, Olympier, Nederlands International en kersverse Braxer en ALEX CASASAYAS, ook Olympier en Spaans ex-International training komen geven. Alex is ook een nieuwe aanwinst voor H1. Twee toppers op de stage bij Brax VEEL HOCKEY DUS!  Het aantal plaatsen is beperkt! 

De stage is van maandag 19 tot vrijdag 23 augustus, iedereen welkom (U6 t/m U16), ervaren spelers maar ook beginners. Een perfecte en leuke voorbereiding voor het nieuwe seizoen!

 

Inschrijven doe je hier 

 

Voor de meeste Braxers ligt het seizoen even stil. Een aantal Braxers doorstonden de zware selecties en nemen deel aan tornooien deze zomer.

Brax is trots op deze toppers!

U21 Girls: EK in Valencia met Emilie Albertyn, Lyne van Dieren (nieuw D1) Lore Hillewaert, Shaunda Ikegwuonu en Sofie Scheers (nieuw D1)

U21 Boys: EK in Valencia met Olivier Biekens, Tobias Biekens en Maxime Loots

U18 Girls: 6 nations in Eindhoven met Julie Halsberghe

U18 Boys: 6 nations in Eindhoven met Lysander Burmann en Victor Foubert

Mathias Vandebroeck en James Lawson zijn opgenomen in de staff van deze nationale selecties.

Veel succes en hockeyplezier gewenst! 

In 2013 hebben wij van Brax aan de rest van de hockeywereld laten zien hoe je een internationaal hockey tornooi met allure en beleving organiseert.  Animatie op en naast het veld, voor de eerste maal ledboarding, drones, massale participatie van vrijwilligers van de club(s) en van ver daarbuiten, afterparties en veel, veel meer, dat mogen wij Braxers op ons conto schrijven. 

Zes jaar later wordt dit hoogfeest van het Europese hockey terug in België georganiseerd op het Wilrijkse Plein in Antwerpen.  Brax is er al bij betrokken met de coördinatie en organisatie van de Ball Patrol met 54 jongens en meisjes U14 van Brax, Victory en Olympia.  Die zijn momenteel als voorbereiding aan de slag op de Pro League wedstrijden van onze Red Panthers en Red Lions.  En niet vergeten dat onze dames en heren in diverse landenteams gaan deelnemen.

Braxgata wil nog een extra steentje bijdragen tot de succesvolle organisatie van het evenement.  We gaan één van de twee grote bars/togen openhouden op de Fan Zone voor catering en shops.  Tenminste toch proberen om die zoveel mogelijk te bemannen en te bevrouwen met Braxers.  Onze club wordt er beter van, want we krijgen een kleine vergoeding per volledige shift die onze leden invullen.  En de vrijwilligers kunnen ter plekke verbroederen / verzusteren en hun Brax DNA laten groeien.  Het is ook leuk voor alle bezoekende Braxers die meteen weten waar naartoe voor, tussen en na de wedstrijden.

Het zou mooi zijn indien een aantal van de Brax senioren en GLAM teams hieraan in groep kunnen deelnemen.  Uiteraard zijn alle leden en bijhorenden welkom om mee te doen, al moet je wel minimum 16 jaar zijn.  Ben je geïnteresserd dan kan je hier inschrijven.   Je kan op het inschrijvingsformulier ook zien hoeveel deelnemers per dag nodig zijn.  Aarzel niet te lang, zoek een aantal medeplichtingen en handlangers en beleef dubbelplezier voor en achter de toog...   Tot in augustus.

PS. Link naar de wedstrijdkalender vind je in het inschrijvingsformulier.  Info bij onze secretaris.

PS2. Je kan de stand van zaken terugvinden via deze link.

 

Njam!-chef Peppe van La Botte heeft beloofd om pasta te komen koken bij de vereniging die van april tot eind juni het hoogste bedrag bij elkaar verzamelt via Trooper. En geloof het of niet, maar wie staat er voorlopig op nummer 1? Jawel, BRAXGATA!

De 2e vereniging heeft echter een serieuze inhaalrace gedaan. Tijd dus om deze week nog effe het gaspedaal in te duwen! De wedstrijd loopt nog maar tot eind deze week!

Dus heb je nog online aankopen te doen? Vergeet dan zeker niet eerst langs hier te passeren. De kans is heel groot dat jouw favoriete online shop ook mee troopert. Je betaalt zelf geen cent extra, maar doet er onze club wel heel veel plezier mee. En hopelijk binnenkort dan PASTA FESTA op Brax!

GO TROOPER GO!!!

Op de zaterdag tijdens het Brax Jeugdtornooi was sponsor CLub Med aanwezig met een toffe fotobooth. hieronder de link naar heel wat leuke plaatjes! 

            hier

We mogen terugkijken op  een geweldig geslaagd Wild West jeugdtornooi powered by Mini en Cronos. ruim 700 kinderen (en ouders) die zich het hele weekend super geamuseerd hebben. Via deze weg nog eens enorm bedankt aan alle ouders en grote broers en zussen die als vrijwilliger hebben bijgedragen aan dit geweldige evenement. 

Uiteraard ook heel veel dank aan alle sponsors maar metname de mainpartners van het Braxgata Jeugdtornooi Mini Antwerp Store South en Cronos group! Partners als deze zijn nodig voor het welslagen van zo'n evenement!

Bekijk de leuke sfeerbeelden en teamfoto's

foto's zaterdag 1 juni hier 

foto's zondag 2 juni hier

 

 

De Jeugdcommissie van de Koninklijke Belgische Hockey Bond organiseert – in samenwerking met BeGold Nationaal -  het BeGold District programma (BGDS) om talentvolle jeugdspelers te ontdekken en op te volgen bij hun verdere sportieve ontwikkeling.

Elke Belgische club met een jeugdwerking mag een aantal getalenteerde U13 & U14 spelers afvaardigen naar de “District Selection Days” die plaatsvinden tijdens de Allerheiligenvakantie: jaarlijks zijn daarop meer dan 800 gemotiveerde spelers aanwezig.

Elke speler wordt geëvalueerd door de BGDS en BeGold staf. Enkele dagen later wordt de selectie bekendgemaakt; deze jongeren vormen vervolgens de District teams. Tussen november en midden mei wisselen zij 7 trainingen af met 3 wedstrijden tegen de andere districten.

De District Days vinden jaarlijks plaats gedurende een weekend in de maand mei. Omringd door hun familie en supporters spelen de 6 district teams de 2 resterende wedstrijden, waarbij de spelers hun beste hockey spelen in team met naleving van de belangrijke hockeywaarden fairplay en respect. Scouts van BeGold Nationaal zijn aanwezig om de potentiële BGDS U14 en BeGold Nationaal U15 spelers voor het volgende seizoen te ontdekken en hen uit te nodigen op de BGDS Summer Camp voor de U14 en de BeGold Nationaal zomerstages  voor de U15.

Brax spelers °2006 die uitgenodigd zijn op het Be Gold District Summer Camp 2019: Roels Nicolas ( GK) - Böhne Leon - Desmet Victor

Brax spelers °2005 die uitgenodigd  op de BeGold Nationaal U15 zomerstage: Guinotte Damien(GK) - Vercauteren Max - Dewaet Louise - Van Raemdonck Florence

Gefeliciteerd! 

Deze zomer gaat ook niet zonder hockey verder voor onderstaande jonge getalenteerde Braxers:

U16: Julie Dekeyser, Romi van Onsem, Manu Vannieuwenhuyse, 

U18: Julie Halsberghe, Victor Foubert, Lysander Burmann

U21: Emilie Albertyn, Shaunda Ikegwuonu, Lore Hillewaert, Astrid Vandermeiren, Leon van Steerteghem, Rik van Cleynenbreugel, Maxime Loots, Tobias Biekens, Olivier Biekens en Nelson Onana

Vorige week wonnen ze overtuigend van Leopold met 10-3. Nu zaterdag nog winnen van Uccle en dan hebben deze meisjes al hun 20 outdoorwedstrijden gewonnen!  Alvast een dikke proficiat meisjes.Vrijdag hebben ze ook deelgenomen aan de opnames van multi skillz. Binnenkort zie je de beste moves van deze girls op de site van VHL. Wat een ervaring!

Het zit erop!  Afgelopen maandag sloot Ladies 1 haar tweede competitie seizoen af met winst in de 2 laatste matchen! Na een haperende start vorig seizoen is duidelijk te merken dat de dames hun plek op het terrein hebben gevonden. De ondersteuning door hun coaches is hierbij cruciaal.  De ambitie om naar volgend jaar toe nog te verbeteren is er.  Maar daarnaast speelt de gezelligheid op en rond het veld een grote rol in dit team.  Las Chicas, zoals ze zichzelf noemen, hebben  alleszins veel zin in het komende seizoen.

 

Op vraag van velen organiseren we een sessie Start to Hockey. Iedereen (+25) kan deelnemen aan 4 hockeytrainingen van 1,5 uur. Naast kennismaking met bal en stick krijg je na elke training ook een korte uitleg over de hockeyregels en hockeysport in het algemeen. We sluiten af aan de bar in het Braxhouse, ook niet onbelangrijk bij hockey! De trainingen worden gegeven door ervaren coachen. We vragen voor het pakket aan trainingen een kostendekkende bijdrage van 20 euro zodat je steeds verzekerd bent.

Naast een sportieve outfit en sportschoenen (geen schoenen met voetbalnoppen) heb je enkel een mondstuk nodig dat je op de club kan aanschaffen.  Donderdag 6, 13, 20, 27 juni telkens van 20.30 -22.00 uur. Inschrijven: hier

 

Op maandagavond 13 mei speelden onze Gents-3 hun laatste competitiewedstrijden van dit seizoen.  Met een felbevochten puntendeling tegen leider Lokeren en een vlotte 0-5 overwinnig tegen de Green Devils, verzilverden ze een knappe 2e plaats in het eindklassement.  Een fantastisch resultaat voor onze mannen die samen met Gents-4 voor de eerste maal aan de Gents-competitie deelnamen.

 

 

 

 

 

 

Eerder veroverden ze al een 5e plaats en de trofee voor de fair-play op de Gentlemen Hockey Player Trophy in Ukkel, het eerste toernooi waar ze als nieuwe ploeg aantraden. Resultaten die naar meer smaken.

In de hockey-competitie wil het niet zo best lukken bij Gents 1 en 2, maar daarbuiten zijn het rasechte kampioenen. Zo werden er tijdens de ondertussen beruchte jaarlijkse gents-petanque meeting maar liefst 24 bekers uitgereikt. We kijken nu al uit naar het grote paddle board  tornooi binnen een paar weken, alwaar de gents 2 revanche kunnen nemen voor de nipte nederlaag tegen hun G1 collega's. 

 

Protime, hoofdsponsor van Braxgata, heeft zijn partnership met Braxgata met 3 jaar verlengd.

CEO Peter s'Jongers: “Wij zijn blij dat wij het partnership met Braxgata mogen verderzetten. De manier waarop wij ons bedrijf aansturen heeft parallellen met het runnen van een hockeyclub. Wij voelen ons daarom sterk verbonden met Braxgata. Wij vinden het mooi om op deze manier een bijdrage te leveren aan de sterke ontwikkeling van de hockeysport in België. Deze sport kent een reuzegroei dankzij het olympisch zilver en de recent veroverde wereldtitel van de Red Lions. Ook het winnen van de EHL door Waterloo Ducks toont aan dat hockey in België een sport is om rekening mee te houden!"

H2 speelt in de Ere-Klasse van de Open League. Zij behaalden een 2e plaats in de reguliere competitie en kwalificeerde zich voor de halve finale tegen Racing. Op zaterdag werd de uitwedstrijd met 4-3 verloren. Op zondag werd er met 2-1 gewonnen en moesten Shoot Outs de beslissing brengen over welke ploeg in de finale zou komen te spelen. Keeper Thomas Simons ontpopte zich als ware shoot-out Killer. Zo dichtbij …. Braxgata mocht aanleggen voor de beslissende Shoot-Out die helaas werd gemist….. Daarna nam Racing het voortouw en veroverde een plek in de finale. H2 kan terugkijken op een prachtig seizoen waarin wij FIER op zijn.

Uitslagen en rangschikking
Ongeval en andere formulieren
Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
17/07
Thomas Van Durme
17/07
Lauranne Van Reeth
17/07
Louis Braeckmans
17/07
Mieke Willems
18/07
Heinz Hulsmans
18/07
Dae Coopman
18/07
Kris Vranken
SocialMedia
 
  
Kalender
  July 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
  August 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Zoek op deze site:

© 2019, website powered by Twizzit.com