Ook in 2020 gaan we verder met inspanningen rond Clean Brax!

Onlangs werd de inkom (tunnel) aangepakt: deze is nu proper en er staat niets meer. Heel erg bedankt aan Roy en Phil voor deze mooie actie!

De rekken waar de spullen in gezet kunnen worden staan nu achter het hoekje bij de Tomorrowland poster. Het is de bedoeling dat de inkom vrij blijft en dat de spullen (hockey zakken / keeper zakken / drinkbus bakken/ …)  IN de rekken gezet worden en niet meer rondslingeren voor de inkom van het clubhuis of in de kleedkamers! Er wordt nog gekeken voor een afdak om de rekken ook te beschermen bij regen.

Daarnaast werden ook de kleedkamers aangepakt. Deze zullen vanaf nu op woensdagnamiddag en vrijdagavond op slot zijn. Dit is namelijk geen speelplaats voor de kids!

Wil je toch gebruik maken van de kleedkamers om je om te kleden of om te douchen? Vraag dan de sleutel aan de bar. Opgelet, kinderen worden geacht begeleid te worden door een volwassene die ook de verantwoordelijkheid neemt om niet alleen de sleutel terug te brengen, maar ook om de kleedkamer proper terug achter te laten.

En nog een wijziging: je zal het misschien al gemerkt hebben, maar er zijn geen plastic bekertjes meer beschikbaar om water te nemen aan de toog. Uiteraard is er nog water beschikbaar, maar zorg voor je eigen drinkbus als je nog water wil “tanken”!