Tussen 21 juni en 2 juli 2017 worden in Brussel de halve finales van de World League in het vrouwenhockey gespeeld. In het kader van deze prestigieuze internationale wedstrijd, zullen tien van de twintig beste vrouwenteams van de wereld elkaar trotseren. Herken je de twee Braxers op bovenstaande logo?
 
In samenwerking met de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) en de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe, organiseren de hockeyclub La Rasante (Sint-Lambrechts-Woluwe) en visit.brussels de langverwachte wereldtopper. Een buitenkans voor de beste teams om hun ticket voor de Wereldbeker van 2018 in Londen binnen te halen.
 
Op zaterdag 11 maart legden 3 van onze Braxers hun examen Nationale scheidsrechter af op de terreinen van Leopold en zoals we ondertussen gewoon zijn van onze arbiters, slaagden ze ook alledrie! 
Een dikke proficiat dus aan Maïté Simons, Pauline Cuypers en Gaétan Janssens die zich vanaf nu Nationale scheidsrechter mogen noemen. 
 
Met deze scheidsrechters erbij levert Braxgata het grootste aantal scheidsrechters van alle clubs in België (9 geslaagde examens op minder dan één seizoen) én vaardigen we bijna 15% van alle vrouwelijke scheidsrechters af!
Heb jij ook zin om wedstrijden te fluiten op de club of om klaargestoomd te worden om nationale scheidsrechter te worden, of wil je gewoon wat tips krijgen wanneer je fluit?  Haast je dan om contact op te nemen met onze scheidsrechterverantwoordelijke Sébastien Michielsen en wie weet word jij wel de volgende Braxer die Nationale scheidsrechter wordt!

AG Insurance lanceert een nieuwe wedstrijd!
Deze maand geeft AG INSURANCE u de kans om een gebitsbeschermer op maat te winnen. 
Klik hier voor meer info over de wedstrijd.
 

De info over de veldhockey-wedstrijden is nu in DimaSports bevestigd tot einde seizoen.  Uitzonderingen: play-offs, barrages, beker.  Voor Ladies komen er nog wedstrijden na de Paasvakantie.

De sporthal is al een tijdje in gebruik ..., maar nog niet officieel geopend.
Die opening gebeurt volgende week zondag om 13.30 uur in het bijzijn van een aantal prominenten.
Inschrijven kan via braxhall@braxgata.be
Oudercoaches van U7-U8-U9-ploegjes, op vrijdag 17/3 houden we een tweede coach-the-coach sessie o.l.v. Koen Van Praet.
Info wat betreft locatie volgt, start is alvast om 18u15.
De organisatie van het jeugdtornooi is nog dringend op zoek naar leuke goodies voor de goodiebags.
Dat kan gaan van kleine spullen zoals leuke stickers, snoep tot toffe gadgets voor kinderen tussen de 7 en de 16 jaar.
Alles is welkom!
Het moeten zeker geen 1000 goodies of allemaal dezelfde goodies zijn, aangezien de zakjes verschillend en afhankelijk van de leeftijd worden gevuld. (Maar dat mag natuurlijk wel J!).
Verder kunnen we ook nog alijd toffe ploegprijzen, of prijzen voor ons Rad Van Fortuin gebruiken.
Graag vero@remagine.be contacteren!
Maandag 13/03 om 15u30 spelen de Red Panthers op Braxgata tegen Belarus.  Voor deze wedstrijd zijn ze nog op zoek naar ballenmeisjes en/of ballenjongens!  Aanmelden via secretaris@braxgata.be   We zoeken nog drie kandidaten.
 

De tijd voor het plannen van de zomervakantie 2017 breekt weer aan! Om ervoor te zorgen dat je op tijd terug bent voor de eerste trainingen, hieronder een aantal data om rekening mee te houden. Zeker voor (selectie)spelers van 1-teams is het bijwonen van deze activiteiten zeer belangrijk.

  • Vanaf maandag 14 augustus starten de 1ste trainingen voor alle 1-teams U14-U16-U19.
  • Van dinsdag 22 t/m donderdag 24 augustus is de 3-daagse voorbereidingsstage voor alle jeugdelftallen U14-U16-U19. De (selectie)spelers van de 1-teams U14-U16-U19 moeten zich hiervoor inschrijven.                                                                         
  • Tijdens de voorbereidingsperiode in augustus  worden voor de 1-teams U14-U16-U19 ook tornooien én oefenwedstrijden georganiseerd. Deze kunnen zowel tijdens de week als tijdens weekends doorgaan. Het definitieve programma wordt eind mei bekend gemaakt.
  • Vanaf maandag 28 augustus starten de trainingen voor alle jeugdelftallen U14-U16-U19.
De spannende match tegen Watducks werd op de valreep winnend afgesloten. Onze Dames blijven eerste. Met nog 7 matchen te gaan hebben we reeds 11 punten voorsprong op de vijfde. Ziet er super uit voor de Play-Offs. Traditioneel is de uitmatch op Herakles geen evidente zaak. Het team is super gemotiveerd om de reguliere competitie winnend af te sluiten. Ze gaan voor de drie punten.
 
Onze Heren kregen voorbije Zondag opnieuw lof van de tegenstrever en de TV commentator, ze verdienden meer maar de punten bleven spijtig genoeg uit. We hebben nog 7 finales voor de boeg en rekenen hierbij op de massale steun van onze leden. Als we zo blijven spelen zullen de resultaten wel volgen.
 
Dames spelen om 12:00, Heren om 15:00.
 
Laat ons met zijn allen naar Lier afzakken.
Speel je bij de U6 tot U12, hou je van hippe muziek , coole danspasjes en fun met je allerbeste vrienden ... noteer dan 18 maart met stip in de agenda van je ouders ! Brax trakteert je op de coolste fuif van het jaar van 19u tot 22u
 
Mama en papa (en hun vrienden)  zijn niet welkom op de dansvloer maar kunnen wel genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kids het bont maken in de fuifzaal. Meer info over het menu volgt nog! 
 
BE THERE :-)


Op 20 en 21 mei 2017 (OPGELET GEWIJZIGDE DATUM!) organiseert Braxgata H.C. op de Schorre in Boom voor de 22ste keer haar jeugdtornooi, vanaf dit jaar: de ‘CRONOS JUNIOR CUP’

Alle ploegen vanaf U7 tot en met U16 zijn welkom om deel te nemen. De prijs bedraagt 20 euro per persoon + administratiekosten.

 

Zoals elk jaar zijn er, naast veel hockeyplezier, ook heel wat andere activiteiten voorzien zoals van een rad van fortuin voor de kleintjes, een surfsimulatorvoor de wat grotere kinderen, een smoothiebar voor jong en oud en een cavastand voor de volwassenen onder ons… en nog veel meer!

Per dag wordt er ook een prijs uitgereikt aan de best verklede jongensploeg én aan de best verklede meisjesploeg.  Het thema dit jaar is ROBOBRAX.

Inschrijven kan vanaf NU via ROBOBRAX

Nog vragen? braxjeugdtornooi@gmail.com  Wees er vlug bij, want vol is vol!!

Het Braxgata Jeugdtornooi Team

 

Op maandag 6 februari start de tweede reeks clinics van dit seizoen. Deze maken deel uit van het tophockeybeleid van Braxgata. Hier vind je een uitgebreide toelichting over het principe van de clinics. De geselecteerden werden deze week via mail op de hoogte gebracht.

Het BeGold district programma is de eerste stap in de Belgische nationale programma’s, georganiseerd door de KBHB om reeds op jonge leeftijd grote talenten te ontdekken.

Ook dit jaar heeft brax een hele groep vertegenwoordigers voor district Blauw.

2004 Boys;
            - Joppe Ballet
            - Thomas Desmet
            - Louis Frankart
            - Manu Vannieuwenhuyse
2003 Boys;
            - Henri Homans
            - Mateo Houthooft
2004 Girls;
            - Fleur de Frenne
            - Axelle Verbist
            - Mona Verhaegen
            - Helle Verlinden
            - Edith Goossens
2003 Girls;
            - Julie Dedrie
            - Elise Janssens
            - Sterre Jespers
            - Liv Van Loock
 

We zijn erg FIER op jullie en wensen jullie veel succes in jullie weg in het BeGold programma.

Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
21/05
Leonie Brusselmans
21/05
Josefien Biekens
21/05
Robin Ameloot
22/05
Casper Engels
22/05
GREGORY RYCKAERT
22/05
Arthur Van Wiele
23/05
Laurens Neutjens
SocialMedia
   
Kalender
  May 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
  June 2018  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Zoek op deze site:

Braxgata Hockey Club    |    Prov. Recreatriedomein De Schorre   |   2850 Boom   |   secretaris@braxgata.be

© 2016, website powered by Twizzit.com