Apotheek Dolhain verlengt contract met Braxgata en ondersteunt onze club de volgende 3 jaren met zijn deskundig advies en de producten van het nieuwe Belgische topmerk 6D Sports Nutrition.

Kristof Dolhain is apotheker in Brasschaat en heeft een unieke expertise opgebouwd op het gebied van sportvoeding en wetenschappelijk onderbouwde supplementen. Deze knowhow stelt hij graag ook de komende jaren ter beschikking van de club en al haar leden en symphatisanten.


Zowel topatleten (zoals onze Heren 1 en Dames 1) als meer recreatieve sporters kunnen rekenen op zijn advies. Er wordt steeds rekening  gehouden  met de aard van de sport, de doelstellingen van de sporter en zijn specifieke situatie (trainingsregime,voedingsgewoonten,werk,studies,…)

De nadruk moet natuurlijk steeds liggen op  een gezonde, uitgebalanceerde en goed getimede voeding . Maar de  snelle opeenvolging van trainingen en wedstrijden , dikwijls in combinatie met werk of studies, vergt heel veel energie van het lichaam en het is niet altijd makkelijk om te voldoen aan alle nutritionele behoeften.

Soms kan een extraatje (bv.een isotone sportdrank of een recuperatiedrank) heel nuttig zijn en dan kiezen we graag voor de hoogst mogelijke  kwaliteit. Het nieuwe Belgische topmerk 6D Sports Nutrition voldoet aan de strengste normen en uiteraard zijn alle producten gegarandeerd en aantoonbaar doping-vrij. Bovendien zijn de formules heel sterk wetenschappelijk onderbouwd dank zij de samenwerking met Bakala Academy, het gerenommeerde performance center van KULeuven. Een “perfect match” dus ook met Kristof die de internationele literatuur op het gebied van sportvoeding op de voet volgt.

Interesse in of vragen over sportvoeding? Contacteer Kristof vrijblijvend  en geniet eventueel van de perfecte service en de speciale Brax-voorwaarden.

Kristof Dolhain

Apotheek Dolhain

Bredabaan 802

2930 Brasschaat

T 03 663 02 05

Gsm 0478 20 98 33

apotheek@dolhain.be

www.dolhain.be