SPONSORING BRAXGATA

Word nu sponsor van (de) top hockeyclub Braxgata!

BRAXGATA heeft een droom, namelijk de Top Hockeyclub blijven van België. We waren al verkozen tot Europese hockeyclub van het jaar in 2009. In 2011 bestonden we 30 jaar en in 2013 organiseerden we de Euro Hockey Championships 2013 (het EK). Dit is alleen maar gelukt door de grote betrokkenheid van onze leden en de sterke combinatie van recreatief hockey met tophockey. Met ingang van seizoen 2014-2015 voegen we daar ook het G-hockey aan toe.

Hockey is sterk groeiend in België, zeker sinds de successen van de Nationale teams op de Olympische spelen in Londen en is een sport die staat voor een sterk imago. Een uitdagende (familie) sport voor iedereen, die wordt gekenmerkt door fair play. Hockeyers vormen een gevarieerde doelgroep, beginnende met de  5-jarige Pre-Eekhoorntjes en eindigend met de veteranen. Liefhebbers van hockey zijn er in grote getale zowel als enthousiaste supporters van het (top) hockey, en zeker ook in de persoon van ouders langs de lijn.

Wij zijn ambitieus en hebben uw steun hard nodig om onze ambitie te verwezenlijken!

Graag bieden wij u de mogelijkheid uw naam te verbinden als sponsorpartner aan BRAXGATA. Dan kiest u voor hockeysponsoring op het hoogste niveau.

Waarom BRAXGATA sponsoren?

BRAXGATA is een club met ambitie. Zowel Dames als Heren 1 spelen een voorname rol in de Ereklasse, het hoogste niveau. We hebben basisspelers uit zowel de Nationale Belgische Dames als Heren selecties. Door de almaar stijgende interesse in en de kwaliteit van het Belgische hockey wordt regelmatig een wedstrijd uit de Ereklasse in samenvatting uitgezonden op TV en worden artikels en foto’s gepubliceerd in de kranten. Dat brengt u als sponsor landelijke media-exposure.

BRAXGATA is een club met toekomst. De club telt ruim 1100 leden waarvan 620 jeugdleden Hier zien we een geheel van recreatieve, heel sportieve en zeer fanatieke hockeyers. De jeugdopleiding van BRAXGATA, de Brax Academy, is er op gericht onze eigen talenten maximaal te laten ontwikkelen. De jeugd is ook uw (toekomstige) doelgroep.

BRAXGATA is een club met een sterke regionale rol. BRAXGATA is de enige club tussen Antwerpen en Brussel die ook nog eens 2 teams op Ereklasse niveau heeft. Dat brengt met zich mee dat het mooie complex op de Schorre in Boom wordt bezocht door circa 1800 bezoekers per weekend. Dat zijn op de zaterdag vooral de jeugd teams met ouders en de damesploegen. Op zondag zijn dat de Heren en Veteranen met hun familie en supporters uit het hele land. Door de week bezoeken vele honderden spelers en ouders het complex voor trainingen alsmede vele gebruikers van het Braxhouse die het Braxhouse als congres- of vergaderruimte gebruiken.

Allemaal bezoekers die u meerdere malen  bereikt met uw sponsorboodschap op en langs het veld.

BRAXGATA is een club met een communicatieve rol. BRAXGATA vormt een sterk sociaal, zakelijk en sportief netwerk. Elke middag en avond zijn er volop activiteiten op het complex, zoals wedstrijden en trainingen (jeugd en senioren), provinciaal hockey, Allstarshockey en de Nationale selectie (Braxgata is het trainingscentrum van de Belgische hockeybond). Tijdens schoolvakanties organiseert Braxgata druk bezochte hockeykampen.

Het clubhuis is ook de thuisbasis voor de Braxgata Business Club (BBC). Voor u als sponsor is het mogelijk het clubhuis te gebruiken voor feesten, recepties, kleine congressen etc.. Bovendien hangt er achter de BRAXGATA website een leden community, de facebookpagina en ons Twitteraccount.

BRAXGATA, sponsoring op topniveau

Met een sponsor partnership met BRAXGATA kunt u uw relatie met bestaande klanten versterken, maar ook nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren. BRAXGATA kent diverse sponsormogelijkheden, we willen graag met u in gesprek over uw gedetailleerde wensen. We willen een partnerschap met onze sponsors realiseren en een daadwerkelijk return bereiken. Vanuit BRAXGATA staan wij met een enthousiast team voor uw klaar!

U vindt in de menukaart de sponsormogelijkheden zoals we die hebben geformuleerd. Uiteraard zijn er in overleg op maat sponsormogelijkheden samen te stellen. Daarover kunt u via sponsor@Braxgata.be contact met ons opnemen.

Wij hebben uw sponsoring hard nodig om onze en uw Braxgatadroom waar te maken!

Erik Gysels  – voorzitter – erik.gysels@gmail.com  - +32 477 58 14 66

Arthur Knipping  – sponsorcomité – arthurknipping@gmail.com  +31 6 539 508 27

Annick de Backer – sponsorcomité –  adebacker@skynet.be