Woordje van Koen van Guyze, CEO & Founder van Accessori:

Als Brax’er en ex- voorzitter van de prachtige Braxgata Business Club, is het voor mij fijn om opnieuw voor 3 jaar sponsor en lid van de BBC te zijn. De club heeft de middelen nu meer dan ooit nodig om verder mee te bouwen.

Elke brax’er is welkom in onze showroom op het Antwerpse zuid om onze lichtcollecties te komen ontdekken ; neem alvast ook een kijkje op deze sites. We helpen jullie graag verder een mooie verlichting voor je project te realiseren!

www.serax.com/koenvanguijze

Le collectible Interview Koen van Guyze

 

Brax gaat Cashless

Zoals je al kon lezen in vorige nieuwsbrieven zitten we Brax niet stil. Zo kunnen we jullie melden dat we bij heropening van het Braxhouse de Braxbetaalkaart introduceren. We rusten onze bar uit met nieuwe kassa’s en bijbehorend betaalsysteem. Dit om te zorgen dat onze barmensen sneller en veiliger kunnen werken.

Hoe werkt het?

Je koopt aan 2€ in het clubhuis je oplaadkaart die uitgerust is met een chip. Deze kaart kan je vervolgens op twee manieren opladen: op Brax aan de specifieke oplaadkassa of via de Cashless App op je gsm. 

 

Je kan de Starnet Cashless app downloaden in de Play Store of App Store  

 

Meerdere betaalkaarten opladen

In de app kan je een "portefeuille" bijhouden met meerdere betaalkaarten. Zo kan je snel en eenvoudig de betaalkaarten van je zoon of dochter opladen en monitoren indien gewenst. Handig toch?               

Je voegt betaalkaarten toe door eenmalig het kaartnummer in te geven. Geef een naam aan je betaalkaart zodat je weet welke kaart je oplaadt in de toekomst

Betalen op Brax

Je zal zien dat er nieuwe kassa’s staan. Je plaatst je bestelling die je of met de kaart of met je bankkaart of payconic kan betalen. Kies je voor de Brax oplaadkaart, leg je eenvoudigweg jouw kaart op de lezer en kan je zien welk bedrag er nog op de kaart staat. Ook zal je zien dat er nu aan de zijde van de klant een scherm is waar je kan zien wat er aangerekend wordt als je iets bestelt. Eens je bestelling klaar is en afgerekend, neem je jouw kaart mee met je nieuw saldo erop. Ook in het restaurant Chez Brax powered bij J&M kan je met deze betaalkaart afrekenen.

Gepersonaliseerde Braxbetaalkaart

Iedereen die een positief saldo op zijn/haar huidige Braxbarrekening heeft kan, bij heropening van het Braxhouse, een gepersonaliseerde kaart opvragen met daarop het saldo. Wie een negatief saldo heeft ontving reeds een mail om de rekening dringend te vereffenen. 

Geen Braxbetaalkaart? Payconiq of bancontact kan ook!

Ben je je betaalkaart vergeten of heb je er (nog) geen? Dan kan je uiteraard nog steeds met Payconiq of bancontact betalen aan de kassa’s. Of je koopt een nieuwe oplaadkaart.

Voordeel van geregistreerde kaart
Als je kaart aan je account gelinkt is en je zou je kaart verliezen, dan kunnen we, mits een kleine administratieve fee, er voor zorgen dat je het geld op een nieuwe kaart kan overzetten

 

© 2019, website powered by Twizzit.com