Metropool & Jorssen gaan nog een stapje verder!

Metropool & Jorssen zijn al even gewaardeerde sponsors, maar ze gaan nog een stapje verder in het steunen van onze club. Ze pakken ze uit met een leuk hockey-pakket voor het team van je kids.

Schaf jij een nieuwe wagen aan bij Metropool (Jaguar - Land Rover) of Jorssen (BMW - MINI), dan krijgt het hele team van jouw zoon/dochter een GRATIS GEPERSONALISEERD HOCKEY-PAKKET dat bestaat uit een Brax trainingjacket en hockeyzak. Hoe cool is dat! 

 Zo rij jij niet enkel met een geweldige wagen, je steunt er ook je favoriete team mee! Vraag meer info bij de verkoopadviseur in de showroom of  https://metropool.jorssen.be/osaka.

 

 

 

Heb jij vriendjes, klasgenootjes,buren of familie die wel eens kennis willen maken met jou favoriete sport? Stuur ze dan onderstaande flyer door. Alvast bedankt om Brax en de hockeysport te promoten!

LEUKE FOTO VAN DE BRAXERS OP DE DISTRICT-DAY 28 AUGUSTUS OP WATERLOO DUCKS VOOR TOPPERS UIT 2007

MANON VAN HEE, EVELINE GILISSEN, EYMERIQUE BURMANN,JULES JANSSENS, NICOLAS MOORTGAT EN BERNARD SCHUERMANS (niet op de foto).

 

 

 

De maand juni is gestart. Da’s de maand waarin de zomer start, het schooljaar weer voorbij is en de tijd waarin die vakantiekriebels nog harder kietelen. Wil jij tijdens die naderende vakantie genieten van een goed boek? Dan heeft BookSpot.be een actie die er boe(n)k op zit.

Woordje van Koen van Guyze, CEO & Founder van Accessori:

Als Brax’er en ex- voorzitter van de prachtige Braxgata Business Club, is het voor mij fijn om opnieuw voor 3 jaar sponsor en lid van de BBC te zijn. De club heeft de middelen nu meer dan ooit nodig om verder mee te bouwen.

Elke brax’er is welkom in onze showroom op het Antwerpse zuid om onze lichtcollecties te komen ontdekken ; neem alvast ook een kijkje op deze sites. We helpen jullie graag verder een mooie verlichting voor je project te realiseren!

www.serax.com/koenvanguijze

Le collectible Interview Koen van Guyze

 

© 2019, website powered by Twizzit.com