Blijf op de hoogte met de webinars voor ondernemers

ABN AMRO Private Banking is al jarenlang een trotse partner van hockeyclub Braxgata. In deze uitzonderlijk uitdagende tijd is het extra belangrijk om een sterke, toekomstgerichte club te kunnen ondersteunen. Dit voorjaar werd deze partnership dan ook opnieuw met 3 jaar verlengd.

Ook als bank denken we vooruit en stemmen we voortdurend onze oplossingen en expertise af op veranderende vragen en behoeften. Meer dan ooit bieden we daarbij maatwerk voor wie zowel persoonlijk als zakelijk vermogen te beheren heeft. Want wie onderneemt, verdient een aanpak die volledig aansluit bij zijn persoonlijke situatie.

We nodigen u dan ook graag uit op onze eerstvolgende webinars, speciaal voor ondernemers en hun onderneming. Zo praten we u in een eerste uitzending bij over het plannen van uw vermogen in de onderneming en specifieke beleggingsoplossingen voor investeringen in uw vennootschap. Een volgend webinar focust dan weer op beleggen in private equity. Uiteraard gaan we niet voorbij aan de actualiteit. Journaliste Greet De Keyser en Chief Economist Erik Joly bespreken de mogelijke gevolgen van de Amerikaanse verkiezingen op uw portefeuille. Journaliste Hanne Decoutere zal als moderator de gesprekken in goede banen leiden.

Op www.abnamro.be/live vindt u steeds de recente kalender van onze webinars en kunt u zich makkelijk inschrijven.

We verwelkomen u graag tijdens een van onze volgende virtuele events!
Heeft u liever een individueel gesprek? Maak dan een persoonlijke afspraak, we geven u graag advies op maat.

Schrijf u HIER in voor één van onze webinars

Achter 'ikhouvanfotografie.be' zit ik: Kristel Nijskens, gepassioneerd fotografe met een winkel en studio in de Leopoldstraat in Boom.

De mooiste momenten in je leven leg ik graag voor je vast: van je communie- of lentefeest, huwelijk en bolle buik maak ik heerlijke herinneringen. Voor je familiekiekjes en de eerste frêle foto's van je baby'tje kruip ik graag achter mijn lens. Ook voor professionele portretten, kunstfoto's, een prachtig plaatje van je huisdier én praktische pasfoto's kan je bij mij terecht.

Behalve foto's, maak ik ook illustraties. Ik vind het heerlijk om mijn fantasie de vrije loop te laten en ook op een grafische en visueel sterke manier je verhaal te vertellen.

Mensen en mooie dingen, daar hou ik van. En van mijn vak natuurlijk, waarin ik die twee liefdes samenbreng.

Hockey is een mooie buitensport, vind ik. Voor de gezonde blozende-wangen-jeugd van Boom steun ik Braxgata Hockey Club dus met plezier!

Keep your eyes on the game!

Is je zicht op het veld niet scherp? Ga langs bij Optiek Goormachtigh en ontvang als Braxgata clublid -10% om je zicht te optimaliseren!  

 

 

Als gediplomeerde opticiens helpen we je graag bij het maken van een juiste keuze met kijk op comfort, maar ook het niet te vergeten ‘beauty’ aspect. Door opvolging van de modetrends en bezoeken op veeltallige internationale vakbeurzen kunnen we voldoen aan de wensen van de modebewuste brildrager. Om een betere en snellere service te voorzien, doen wij de kleine herstellingen nog steeds ter plaatse. Ook kan je bij ons terecht voor professionele oogmetingen, contactlenzen en hoorapparaten.” – Optiek Goormachtigh

 

 

Het autosalon is afgelopen maar maak u geen zorgen, u bent nog nét niet te laat!

METROPOOL


Bij Metropool geniet u nog steeds van onze saloncondities.

 Laat deze kans niet liggen en rijd het nieuwe jaar in met een klassevolle auto.
Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van een wagen die voldoet aan uw noden. 
Wilt u dit jaar uw voetafdruk verkleinen?
Laat u verbazen door de 100% elektrische Jaguar I-Pace.
Ook de Range Rover Evoque & Discovery Sport zijn nu verkrijgbaar zijn met een hybride motor die minder dan 50 gram C02 uitstoot. 

Overtuigd?
Kom dan dit weekend nog langs.
Wij zijn voor de laatste keer open op zondag tussen 12 en 17u.

Boek uw proefrit

Go Green, Go Hybrid met de Discovery Sport P300e

Onze Plug-in Hybrid Electric Vehicle  P300 combineert een 1.5-liter 3-cilinder benzinemotor van 200 pk met een elektromotor van 109 pk. De Discovery Sport PHEV kan parallel rijden in Hybrid- of in 100% EV-modus (elektrisch). Hij wordt opgeladen via een externe voedingsbron en via regeneratief remmen, en combineert naadloos het gebruik van de verbrandingsmotor met dat van de elektromotor voor optimale prestaties en maximale efficiëntie.

CO2 uitstoot 48 g/km | Fiscale aftrekbaarheid 97,2% | 100% Elektrisch rijbereik: Max. 64 km

Vraag meer info door de replyen op deze mail.


Wij ontvangen u graag met een glaasje & een hapje in onze concessies om de laatste dagen te vieren! 

Met vriendelijke groeten
Het Metropool-team

Metropool Zuid - Boomsesteenweg 427, 2610 Wilrijk
Tel: +32 (0)3 608 31 31 - E-mail: info@metropool-zuid.be

Copyright © 2020 Metropool Zuid, All rights reserved.
Metropool Zuid

 

Sinds een paar weken staat EGSISS prominent op de rokjes van de speelsters van Dames 1. ‘EGSSIS is een Belgische leverancier van software en diensten voor spelers actief in de gas & stroom-industrie. Dankzij de software van EGSSIS kunnen 55+ klanten hun operationele taken feilloos uitvoeren in 16 landen in Europa. Onze software en 24/7 dispatching zorgen ervoor dat het gas en de elektriciteit tijdig bij de juiste klanten terechtkomen. Denk maar aan onder andere grote industriële sites, steden, en gemeenten. EGSSIS stelt een 20tal mensen tewerk in haar kantoren in Aalst.

De twee mascottes van EGSSIS zijn Tim, de ‘whizzkid’, en Timo, de butler. Deze vertegenwoordigen de waarden die alle medewerkers hoog in het vaandel dragen. Namelijk een extreme klantgerichtheid waarbij we als trouwe butlers 24/7 ter beschikking staan, én de slimme oplossingen die we aanreiken om als whizzkids ieder probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen. Onze Butlers & Whizzkids zorgen er mee voor dat het licht & de verwarming niet uitgaat overheen Europa.

EGSISS is sponsor van Braxgata omdat ze graag deze mooie sport steunen, en het talentvolle D1 team mee willen ondersteunen.”

Nog geen officieel wedstrijdtenue aangeschaft? Dan is wellicht de Sint of Kerstman de perfecte kandidaat om je in het nieuw te steken! De eerste jeugdploegen werden vorig jaar al verplicht tot aanschaf, de rest van de club kreeg wat meer tijd. Vanaf september 2019 verwachtten we alle Braxers in het officiele Osaka tenue....helaas is een aantal spelers nog niet in orde! Je oude shirt kan perfect dienen om in te trainen maar tijdens officiele wedstrijden moet iedereen in de juiste outfit aantreden. Dit is de afspraak die we met onze sponsor maakten en die we uiteraard graag willen nakomen! 

dus...HO HO HO geef een Osaka Wedstrijdoutfit KADO 

Verkrijgbaar bij onze partner DNA hockey

Proficiat Sander en Nadine Baart! Op 19 november werd Noah geboren, broertje voor Julian. In deze drukke tijden maakte Sander ook nog tijd om voor zijn peterploegje U10B5 te komen supporteren! 

Zondag a.s. is de laatste competitiewedstrijd van D1 en H1. Ze spelen allebei uit op Watducks. Na de mooie overwinningen van de afgelopen weken kunnen onze dames en heren wel eens voor verrassingen zorgen! Watducks staat zowel bij de dames als de heren eerste in de poule...spanning en sensatie verzekerd dus!

Watducks – D1 12u00

Watducks – H1 15u00

Watducks opent komende zondag haar nieuwe Stadion/Tribune (zie foto). Er worden meer dan 1000 toeschouwers verwacht. We moeten wat tegenwicht bieden en laten zien dat er ook felblauw aanwezig is! Twee wedstrijden van formaat. Het kan niet zo zijn dat we onze eerste teams zonder steun van haar trouwe supporters ten strijde laten trekken. 

Fans en supporters van Dames 1 en Heren 1 en laat je zien en horen in Brax Blauw – Sjaals – Toeters – Vlaggen.

Bericht voor de Braxbalgangers: Bedankt dat je erbij was op deze editie! We hopen dat je een mooie avond hebt gehad. Wil je nog even nagenieten? Kijk dan vanaf volgende week gerust eens op de Facebookpagina van Braxgata voor een overzicht van alle foto's van de avond. 

Omdat de balmadammen zich elk jaar willen verbeteren hebben we een korte enquete opgesteld. Je zou ons een groot plezier doen door deze in te vullen (2 min). Klik hier voor de link naar de enquete.
 

Dank alvast voor je feedback en graag tot ziens in november 2020! 

Hakuna Matata!


Michèle, Valérie, Ann, Lisette, Lieven, Sandra & Anoek


Oproep: Er zijn zaterdag per abuis enkele jassen verkeerd meegenomen op het bal. Mogen we vragen om deze af te geven aan de bar van het Braxhouse indien je ze vindt? Verder zijn er enkele bankkaarten en een paar damespumps kwijt. Ook deze mogen naar de bar van Braxhouse zodat Steve kan kijken wie het muiltje past!
 

Volgende activiteiten voor 2020 kunnen gerust al met stip in jullie agenda genoteerd worden:

Zaterdag 18 januari: Klinken we samen op het Nieuwe Jaar!
 
 
Woensdag 12 februari: Bijzondere Algemene Vergadering
 
 
 
Tot dan!

 

© 2019, website powered by Twizzit.com