Komende zondag is het weer een Super Sunday op Brax. Al onze sponsors en business club leden zijn dat uitgenodigd voor de lunch "powered by" partner J&M Catering. Voor informatie over sponsorpakketen op maat of de voordelen van de alsmaar groeiende Braxgata Business Club neem dan gerust vrijblijvend contact op met marieke.puts@telenet.be.

Op het menu staan ook twee topwedstrijden! H1 versus Dragons om 12.u30 en D1 versus Wellington om 15u00. Om 14.00 vindt weer een editie van de Osaka-Hooghoud challenge plaats. Om 14u00 en 14u30 zal de Braxgata G-force het opnemen tegen de G-hockeyploeg van Wellington. Vanaf 18u00 barst er een groots feest los met de allereerst Brax St. Patricks TD (Thé-Dansant)

 


HEREN 1 LOOPT EEN PUNT IN!

Met nog 3 wedstrijden voor de boeg is Heren 1 één puntje ingelopen op Dragons dat 4e staat. Afgelopen zondag zat het opnieuw niet mee…. Bij een 2-3 voorsprong leek Brax hard op weg om de 1e ploeg dit seizoen te worden die de volle winst op Oree zou pakken. Echter een laatste PC van Oree, 30 seconde voor het einde van de wedstrijd, gooide roet in het eten met opnieuw een 3-3 gelijkspel tot gevolg. Komende zondag speelt H1 om 12.30 de Thuis Derby tegen Dragons. Bij winst komen we op 1 puntje en is alles nog mogelijk! Laten wij als supporters dit weekend het verschil maken en het geluk samen afdwingen. 

DAMES 1 VEROVERT 1e PLAATS!

In een rechtstreeks duel met de nummer 1 (tot dan toe) heeft Braxgata D1 toegeslagen en terecht op Leuven gewonnen met 1-3. Hiermee hebben ze de 1e plaats veroverd en verzekerden zij zich met een officieel plek voor de play-offs!! Komende zondag spelen onze Dames om 15.00 thuis tegen Wellington. Dat lijkt misschien een gemakkelijk maar Wellington is na de winterstop bezig met een geweldige opmars met 10 op 12 punten. Zij spelen voor hun laatste kans om zich bij de beste 4 van de poule te plaatsen. Het zal zeker geen walk-over worden. Voor onze Dames is het zaak om in de laatste 2 wedstrijden de 1e plaats vast te houden om zo de nummer 1 van de andere poule Gantoise tijdens de Play-Offs te ontlopen

OSAKA CHALLENGE

Tussen de wedstrijden van de heren en dames om 14u00 uur vindt er weer een Osaka “Balletje Hooghoud” challenge plaats. Onder leiding van onze U19b-1 spelers is het de bedoeling om de bal zo lang mogelijk “hoog te houden” op je stick. Er wordt gespeeld in 2 categorieën. Kinderen onder 10 jaar en kinderen ouder dan 10 jaar. Voor de winnaars ligt er een heuse Osaka Hockey Stick te wachten. Natuurlijk zijn er ook vele leuke troostprijzen beschikbaar.

DE EERSTE BRAX ST PATRICKS TD

Na het mooie sportieve luik zal om 18.00 de eerste BRAX St Patricks TD aanvangen. Onder muzikale leiding van onze eigen DJ Danny en DJ Light zal het Braxhouse gevuld worden met feestelijke muziek. IEDEREEN is welkom. Een nieuwe traditie wordt geboren.