KOM OOK NETWORKEN OP BRAXGATA BUSINESS CLUB

Een business club, dat is netwerken: uw professionele kennissenkring verruimen om nieuwe business opportuniteiten te ontwikkelen. Bij Braxgata Business Club gebeurt dat in een leuke en gemoedelijke sfeer, want de leden hebben meteen al één gemeenschappelijke deler: een warm hart voor hockey, en voor de club.

 

WAAROM LID WORDEN VAN BRAXGATA BUSINESS CLUB?

Braxgata Business Club organiseert minstens 6 keer per jaar topactiviteiten voor de leden. Veelal in informeel kader, wat perfect past in het familiale karakter van onze hockeyclub. Maar ook steeds met een business insteek, om de professionele relaties onder de leden te stimuleren.

En natuurlijk steunt u via de Business Club ook Braxgata Hockeyclub, want een groot gedeelte van uw ledenbijdrage wordt rechtstreeks ter beschikking gesteld van de club. U helpt mee de grote Braxgatadroom waar te maken: de Top Hockeyclub blijven van België! 

 

Welke activiteiten mag u verwachten in 2016?

  • 16 februari: Workshop improvisatieliga: tips en technieken om improvisatie toe te passen in de dagelijkse praktijk
  • 17 maart: In VIP naar de spectaculaire modeshow van de G-hockeyers van Braxgata, Dragons en Victory; ideaal networking moment met onze bevriende clubs
  • 19 april: bedrijfsbezoek drukkerij De Bie in Lier
  • En nog veel meer.

De activiteiten zijn stuk voor stuk interessante uitstappen: buiten de vertrouwde muren van de hockeyclub; op onverwachte locatie, een boeiende spreker of verrassende activiteit, en altijd voorzien we dat uw grote honger na het werk deftig gestild wordt.

Een greep uit de activiteiten van de voorbije jaren: bedrijfsbezoek Tesla in Aartselaar, mét testrit, bezoek brouwerij Palm en Stoeterij Diepensteyn incl. 4-gangen diner, legendarische petanque wedstrijden met food truck, kerstdiner in pop-up restaurant Carbon, gastspreker marketing expert, bedrijfsbezoek aan Accessori – met veel lichtinspiratie, netwerklunch n.a.v. de Super Sunday samen met alle sponsors van Braxgata. U ziet het: variatie is onze troef!

 

MAG IEDEREEN LID WORDEN VAN BRAXGATA BUSINESS CLUB?

Ja natuurlijk, ook u! Dit zijn onze vier stelregels om de goede werking te garanderen:

  • Braxgata Business Club streeft naar pluriformiteit onder de leden om de networking mogelijkheden te maximaliseren.
  • Zowel bedrijven als privépersonen kunnen lid worden. We vragen één vaste contactpersoon aan te duiden, die zich bij gelegenheid mag laten vervangen.
  • Elk lid draagt bij in de actieve werving van nieuwe leden. Aspirant-leden worden eerst voorgesteld aan het bestuur van de business club, om de pluriformiteit te garanderen.
  • Alle leden dragen een warm hart toe aan de Braxgata Hockeyclub, en onderschrijven de F.I.E.R. waarden.

 

LIDGELD

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt 1250 euro (excl.btw). Hiervan wordt 40% geïnvesteerd in de activiteiten van de Business Club; het andere gedeelte wordt rechtstreeks aangewend ter ondersteuning van onze hockeyclub. Braxgata heeft uw steun hard nodig om de Braxgatadroom waar te maken!

Uw lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, behoudens schriftelijke opzeg uiterlijk 2 maanden voor einde kalenderjaar (van 1 januari t/m 31 december). Lidgelden worden pro rata berekend bij toetreding in de loop van het jaar. 

 

WORD NU LID VAN BRAXGATA BUSINESS CLUB

Wilt u zelf lid worden van de Braxgata Business Club of wenst u meer informatie, neem dan contact met:

Koen Van Guijze – Business Club – koen.vanguijze@gmail.com - +32 473 922 179
Sophie Smeets – Business Club:  sophie@someonesaid.be - +32 473 986 639
Erik Gysels  – voorzitter hockeyclub – erik.gysels@gmail.com  - +32 477 58 14 66

Wij staan vanuit Braxgata Business Club graag voor u klaar en garanderen u op en top gezelligheid tijdens onze interessante activiteiten! Steun uw favoriete hockeyclub en laat uw netwerk groeien!